Actualidad

[editar plantilla]

Les Aules PROMOCIONA de Sant Roc i Sabadell tenen una “delicious experience” [editar]

08 de Junio de 2015
FSG Barcelona

COMPARTIR
Les Aules PROMOCIONA de Sant Roc i Sabadell tenen una “delicious experience”Taller de Cup cakes con alumnos promociona de Barcelona y Sabadell

El passat dijous 21 de maig els i les alumnes de les Aules PROMOCIONA de Sant Roc (Badalona) i Sabadell, van poder de gaudir d’un taller molt i molt dolç.
Es van reunir tots els i les alumnes a Barcelona per anar a fer un taller de cup cakes a la pastisseria “Manenes”. Aquesta sortida es va organitzar en el marc del Projecte d’anglès que es duu a terme amb la col•laboració de l’Ambaixada Nord Americana, projecte del qual participen alumnes de les dues Aules PROMOCIONA de les dues ciutats. Prèviament a la sortida van treballar el vocabulari en anglès sobre els productes i les tècniques que farien servir.
Amb aquest projecte es pretén que l’anglès formi part d’un dels aprenentatges bàsics més enllà de l’anglès curricular impartit a l’institut. La metodologia a partir de la qual s’elaboren i es condueixen les classes permet als i les alumnes aprendre de forma dinàmica el domini de la llengua anglesa oral i escrita, obrint-los més portes cap al futur. A través de jocs i dinàmiques grupals s’orienten els blocs temàtics al llarg del curs, juntament amb qüestionaris i exercicis pràctics de la llengua prèviament planificats amb el nivell dels i les nostres alumnes.

En aquest espai també aprofiten per repassar totes les qüestions i dificultats que es presenten amb els deures i exàmens d’anglès a l’institut. El fet de que siguin pocs alumnes a l’aula permet un treball molt més acurat i personal amb cada alumne.

En quant a la sortida a “Manenes”, la Sílvia, l’encarregada de la botiga, els va ensenyar a fer la massa dels cup cakes que al final de tot decorarien al seu propi gust. Però abans d’això a “Manenes” se’ls hi va donar un cup cake sense decorar per aprendre a fer servir la màniga pastissera. Primer, van aprendre a fer la butter cream, una crema a base de mantega i coloraines molt característica dels cup cakes i posteriorment van decorar tots per igual el primer cup cake amb un arc de Sant Martí.

Cal dir que els i les alumnes de les Aules PROMOCIONA tenen molta destresa amb la màniga pastissera! Van deixar volar la seva imaginació amb la pastisseria mentre practicaven l’anglès d’una forma molt divertida!! Aprendre pot ser molt dolç!!

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS