Actualidad

[editar plantilla]

Es celebra la Diada de la primavera de Serra d’En Mena [editar]

01 de Abril de 2015
Equip Gitanos de l'Est - Barcelona

COMPARTIR
Es celebra la Diada de la primavera de Serra d’En Mena Famílies participants del programa Gitanos de l’Est de la FSG a Santa Coloma de Gramenet van participar dissabte passat en una jornada festiva i comunitària, basada en els eixos de la convivència i la interculturalitat.

En el Marc del Projecte Atenció i Acompanyament Social a famílies Roma/Gitanes procedents de l'est d'Europa.

El passat dia 28 de març es va celebrar al Parc dels Pins del Motocross la Diada de la Primavera de Serra d’en Mena, un espai ple d’activitats pels petits (i pels no tant petits), girant en torn a la convivència i la interculturalitat. Durant sis hores es van desenvolupar més de 15 activitats, amb una assistència de prop de 1000 veïns i veïnes: una xocolatada, la plantada del jardí del barri, concerts, murals, esport, ball, activitats informatives, el dinar “la taula de tothom”...

En resum, una iniciativa positiva i necessària, amb pocs precedents a aquests barris de Santa Coloma de Gramenet que tradicionalment han disposat de pocs espais de trobada comunitari. Per aquesta raó, des de l’equip Gitanos de l’Est de la FSG hem encoratjat a les famílies amb les quals treballem al barri a que assistissin i fessin seu també aquest espai, com el que són, uns veïns i veïnes més de Serra d’en Mena. Esperem que aquesta primera edició sigui només el començament i poder participar-hi una altra vegada l’any vinent!

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS