Actualidad

[editar plantilla]

Espacio de estudio asistido para niños/as Rroma inmigrantes en Barcelona [editar]

13 de Diciembre de 2011

COMPARTIR

Des d'aquest estiu l'equip del projecte de “Suport a l'Escolarització per a Nens Rroma” ha obert una nova línia de treball col·laborant amb la Fundació La Salut Alta que treballa al nostre territori d'intervenció. Gràcies a aquesta col·laboració hem permès a diversos nens rroma participar en les activitats d'estiu organitzades per la Salut Alta, i des d'aquest mes de setembre hem tingut l'oportunitat de continuar col·laborant en l'organització d'activitats de reforç escolar. Tot aquest projecte és possible gràcies al suport de la Fundació Intervida en el seu projecte Quart Món.

En la seva gran majoria els nens que seguim durant el curs no arriben a tenir un nivell que correspon al seu curs, gràcies a la col·laboració dels tutors de cada nen hem pogut elaborar un material individualitzat i adequat a cada nivell. Els nens rroma assisteixen dos dies a la setmana a les aules cedides del col·legi Josep Carner, amb 3 altres grups de nens de la Fundació La Salut Alta. 

Després d'un petit berenar al pati mentre esperem que tots els nens arribin dels seus respectius col·legis, es comença amb una hora d'estudi, i després s'organitza una segona hora d’activitats lúdiques conjuntament amb els 3 altres grups. 

Des del començament de les activitats estem valorant molt positivament l'espai d'estudi ja que els nens van millorat els punts febles que ens han ressaltat els seus tutors i poden gaudir d'un moment de joc. 

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS