Actualidad

[editar plantilla]

Excursió al Tibidabo amb l'alumnat del barri de Sant Roc (Barcelona) i les seves families durant les colònies urbanes d'estiu [editar]

Finançades per l'Obra Social "la Caixa" (CaixaProinfància)

15 de Julio de 2015
FSG Catalunya

COMPARTIR
Excursió al Tibidabo amb l'alumnat del barri de Sant Roc (Barcelona) i les seves families durant les colònies urbanes d'estiuL'alumnat de les línies de reforç de l'Aula PROINFÀNCIA del barri de Sant Roc participa en una sortida amb les seves famílies al parc d'atraccions Tibidabo en el marc de les Colònies urbanes finançades per l'Obra Social "la Caixa", CaixaProinfància.

El passat divendres 26 de juny els i les alumnes de les línies de reforç escolar de l’Aula PROINFÀNCIA del barri de Sant Roc en el marc de les colònies urbanes finançades per l’Obra Social La Caixa, Programa CaixaProinfància, van poder gaudir d’un dia diferent amb les seves famílies al parc d’atraccions Tibidabo per segon any consecutiu. Aquest fantàstic dia el vam poder compartir amb les famílies del Programa Gitanos de l’Est, que també participen en els espais de reforç de les aules PROINFÀNCIA.

Creiem important aprofitar els espais d’oci per treballar qüestions que sorgeixen en el nostre dia a dia, tant a nivell grupal com individual, permetent-nos assolir alguns dels objectius plantejats per millorar les competències dels i les nostres alumnes. A més, activitats com aquestes serveixen per mantenir el vincle positiu que hem establert amb les famílies durant el curs i donar l’oportunitat a que aquestes ampliïn les seves relacions amb d’altres.

Tots i totes les participants en aquesta sortida estan desitjant poder realitzar aquesta activitat un altre cop el curs vinent. Va ser un dia molt especial que vam poder compartir i viure intensament!!

Tant des de l’equip de professionals com des de l’alumnat tenim ganes de seguir treballant amb les línies de l’Aula PROINFÀNCIA el curs 2015-2016, per seguir creixent junts i juntes i compartir vivències com aquesta!!

Galería de Fotos

VOLVER A LA PÁGINA PRINCIPAL DE ACTUALIDAD
...

GITANOS.ORG

...

GITANOS EN LA PRENSA

El alumnado gitano en Secundaria
  • El alumnado gitano en Secundaria
  • VER MÁS